natura& ocells 600 53 99 95 alex@naturaocells.info ContacteMapa del lloc Afegir a favoritsCatalàEspañolEnglish
.
 
Educació i Formació, Estudis Ambientals i Birding
 

.

PRESENTACIÓ EMPRESA

-------------------------

ENTITATS

-------------------------

COL.LABORADORS DE BIRDINGCases Rurals

.

 

 
 
Qui som

 

Em dic Àlex, sóc Biòleg, vaig estudiar els dos primers cursos a la Universitat de Girona, els últims 3 a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Actualment visc entre la població de Cadaqués i Barcelona.He col.laborat en nombroses publicacions i projectes sobre ocells. Des de el 1980, aportant les dades, sobre els ocells del Cap de Creus per a la publicació del primer Atles dels Ocells Nidificants de Catalunya i Andorra, publicat el 1983.

Aportant les dades d’ocells per a la publicació del volum XII (ocells). Historia Natural dels Països Catalans, publicat el 1986.Responsable de l’Àrea del Cap de Creus, des de 1986 en el programa coordinat per la SEO (Sociedad Española Ornitología).

Des de el 1999, aportant les dades sobre els ocells del Cap de Creus per a la publicació del segon Atles dels Ocells Nidificants de Catalunya publicat el 2002 coordinat per el ICO (Institut Català d’Ornitologia).

Des de els seus inicis 2001, reralitzant el seguiment d’ocells comuns a Catalunya (SOC) coordinat per el ICO (Institut Catalàd’Ornitologia).Actualment porto l’empresa de Birding Natura&Ocells.

 
 

 

Natura & Ocells . Tots els drets reservats. Avis legal