natura& ocells 600 53 99 95 alex@naturaocells.info ContacteMapa del lloc Afegir a favoritsCatalàEspañolEnglish
.
 
Educació i Formació, Estudis Ambientals i Birding
 

.

PRESENTACIÓ EMPRESA

-------------------------

ENTITATS

-------------------------

COL.LABORADORS DE BIRDINGCases Rurals

.

 

 
 
Itinerari Delta del Llobregat-Garraf

 
Tallarol capnegre.
 
Cames llargues.

ITINERARI DELTA DEL LLOBREGAT-GARRAF

Aquest itinerari, està pensat en ser visitat en un dia i conjuntament, ja que les Reserves Naturals del Delta del Llobregat i el PN del Garraf es troben a molts pocs quilòmetres un de l’altre amb unes dimensions que permeten realitzar la visita en una etapa. Es tracta d’una zona situada a molts pocs quilòmetres de la ciutat de Barcelona.Les Reserves Naturals del Delta del Llobregat, són un interessant sistema de llacunes, maresmes i platges sorrenques. El PN del Garraf és un ambient muntanyós de matoll i roca.

Comencem el primer itinerari per les Reserves Naturals del Delta del Llobregat.

1) Itinerari Reserva Natural Delta del Llobregat.

Itinerari Remolar. Ens dirigim des de Barcelona direcció Castelldefels per l’autovia, sortim a la sortida de la Reserva del Remolar començant el recorregut. Es tracta d’un sistema de petites llacunes i maresmes, amb camins i observatoris molt ben senyalats. Des de els observatoris és fácil de veure Martinet de nit, esplugabous, martinet blanc, martinet ros, agró roig, arpella vulgar.Així com altres ocells d’aiguamoll com becut, pòlit cantaire, cames llargues, flamenc.

2) Itinerari Reserva Natural Delta del Llobregat. Itinerari Cal Tet. Tornem al cotxe, ens dirigim a la població del Prat del Llobregat. Fins al centre de recepció de la Reserva de Cal Tet. Ens arribem caminant seguint un camí fins a la platja, des de on podem observar Gavina capnegra, gavina corsa, curroc, xatrac becllarg, xatrac comú, xatrac menut, mascarell, baldriga balear, baldriga mediterrània.

Gavina corsa

Comencem itinerari Parc Natural del Garraf.

1) Itinerari Parc Natural del Garraf. Palau Novella. Tornem a gafar el cotxe, per la tarda i després de dinar. Per l’autovia direcció Sitges,ens encaminem al PN del Garraf, a molts pocs quilòmetres de distància. Es tracta d’un hàbitat molt diferent a l’anterior, de matoll i roca. Just abans del túnel, ens desviem seguint els rètols indicatius Palau Novella. Deixem les cases de Palau Novella, fins arribar a un aparcament, un cop passat el centre d’informació del Parc. Seguim el camí a peu podem veure merla blava, merla roquera, tallareta cuallarga, tallarol capnegre, capsigrany, còlit ros. Tornem al vehícle i seguim al llarg de la carretera de Palau Novella, és un bon indret per observar àguila cuabarrada.

 

Natura & Ocells . Tots els drets reservats. Avis legal