natura& ocells 600 53 99 95 alex@naturaocells.info ContacteMapa del lloc Afegir a favoritsCatalàEspañolEnglish
.
 
Educació i Formació, Estudis Ambientals i Birding
 

.

PRESENTACIÓ EMPRESA

-------------------------

ENTITATS

-------------------------

COL.LABORADORS DE BIRDINGCases Rurals

.

 

 
 
Estudi de l'impacte del turisme a les zones litorals terrestres entre el tram costaner de Roses a la frontera francesa dins el marc del projecte europeu interreg III França-Espanya. "Pirineus Mediterranis, la muntanya que uneix".

 

Client: Departament Medi Ambient. Generalitat de Catalunya.

Objectius: Realitzar un estudi de l’impacte del turisme sobre els bioindicadors del tram costaner de Roses-Frontera Francesa. Els bioindicadors que es van prendre van ser espècies d’ocells, mamífers, una espècie de tortuga i endemismes florístics costaners. Totes les espècies de gran valor per la seva raresa i molt sensibles als impactes del turisme. Aquests bioindicadors van servir per objectivar el grau d’impacte del turisme sobre els ambients costaners d’aquest tram.

Conclusions: Es va concloure, que hi havia grans trams de costa amb presència d’aquests bioindicadors, per la qual cosa, va ser possible, concloure que llargs trams de la costa compresa entre Roses i frontera francesa presentaven un baix impacte per el turísme en presentar tots o alguns d’aquests bioindicadors.

 

Natura & Ocells . Tots els drets reservats. Avis legal