natura& ocells 600 53 99 95 alex@naturaocells.info ContacteMapa del lloc Afegir a favoritsCatalàEspañolEnglish
.
 
Educació i Formació, Estudis Ambientals i Birding
 

.

PRESENTACIÓ EMPRESA

-------------------------

ENTITATS

-------------------------

COL.LABORADORS DE BIRDINGCases Rurals

.

 

 
 
Aiguamolls de l'Empordà

 


-Els Aiguamolls de l’Empordà, és una zona humida declarada com a Ramsar (zona humida d’importància internacional). Efectivament, els Aiguamolls de l’Empordà, són un punt de vital importància com a zona de descans durant la migració dels ocells d’aiguamoll. Durant la primavera i tardor, època de migració prenupcial i postnupcial respectivament, una part important de les espècies aquàtiques en migració paren a descansar i alimentar-se en aquesta zona. Zona pont entre els dos grans aiguamolls de la Camarga al nord i Delta de l’Ebre al sud de l’Empordà.

 -En aquesta sortida coneixerem els diferents ambients dels Aiguamolls de l’Empordà. Les Llacunes i zona de maresma de diferent profunditat. Coneixerem les adaptacions dels ocells a aquests canvis de profunditat.Després d’una breu xerrada, sobre els principals grups aquàtics i els seus trets destintius més significatius, aprendrem a reconèixer els principals
grups d’ocells d’aiguamoll, tot seguint els miradors i recorreguts, especialment preparats per a l’observació de les aus.

 

Natura & Ocells . Tots els drets reservats. Avis legal